Avort sau nu?

Personal sunt adeptul avorturilor..stiu pentru unii e ceva extraordinar de gresit dar uneori ar fi mai corect sa il faci decat sa lesi copilul,nu vorbesc de avorturile la persoanele in varsta vorbesc anume despre avorturile semenilor nostri...consider stupid faptul sa lesi copilul la o varsta mica..nuntile facute din cauza ca fata a ramas gravida deasemenea le dispretuiesc asa familii nu tin lung si in plus ce poti astepta de la un cuplu care nici nu a gustat dulceata din viata de sot si sotie si indata le-a cazut pe cap un copil cu toate consecintele acestui fapt??Am  hotarat sa fac ceva cercetari la aceasta tema si e o metoda care o socot lider clar.Metoda se numeste in rusa "Мануальная вакуум-аспирация" nu m-am apucat sa o traduc deoarece idee nu am cum e echivalentul in romana, deci la metoda data sansa ca avortul sa aiba un efect negativ asupra sanatatii pacientului e in jur de 0,5% deci din 200 de pacienti doar unul va suferi de un efect negativ.Cred ca e un risc mic daca sa luam in consideratie ca de asta depinde viitorul vostru fetelor...totusi cel mai usor e sa va protejati si aveti voi grija unde si cu cine ;)

La vorbe sunt bun dar nustiu cum as proceda sa aflu ca voi deveni tata...urmeaza un clip de la youtube, asta e cel mai tare cantec la aceasta tema care l-am auzit vreo data, ascultati versurile si ganditi dar ce ati face voi?

7 comentarii:

ala spunea...

Nu cred ca va fi usor unei persoane care a comis o greaseala intrind intr-o relatie nepotrivita sa mai comita si o crima. Poate daca macar odata ai vedea cum are loc acea procedura pe care nu ai stiut cum s-o traduci, n-ai mai sugera nimanui sa -si incarce constiinta cu aceasta vina, ca apoi, la fel ca autorul cintecului an de an sa fie framintat si chinuit la gandul ca acel copil n-a venit pe lumea doar pentru ca persoana data nu a considerat ca e gata sa fie mama sau tata. Probabil ca esti tinar si inca nu realizezi si nu pretuiesti viata unui copil la adevarata valoare, si sper ca cu timpul sa-ti schimbi parerea.
"ce poti astepta de la un cuplu care nici nu a gustat dulceata din viata de sot si sotie si indata le-a cazut pe cap un copil cu toate consecintele acestui fapt??"
Dar ce sa te astepti de la un cuplu care pentru a simti acea dulceata ar omorit propriului lor copil?

Other spunea...

"Dar ce sa te astepti de la un cuplu care pentru a simti acea dulceata ar omorit propriului lor copil?"
Daca nu ar fi graviditatea multe cupluri nici nu s-ar fi casatorit, cred ca e egoism sa omori embrionul pentru fericirea ta, dar nu e mai putin egoist sa nasti copilul intr-o familie care a fost nevoit sa se casatoreasca,sa nasti un copil intr-o familie care in majoritatea cazurilor divorta si copilul peurma ramane intre doua focuri?apropo stiu in ce consta metoda simplu nu stiu cum se numeste in romana..

Unknown spunea...

nu sunt de acord cu avorturile..dc? explic...din simplu motiv ca nu merita nimeni sa fie ,,ucis" din cauza a doi tineri ... INAINTE de a face ceva trebuie sa te gindesti , ca intimplator poti sa ranesti si sufletele altor oameni.... cam asta e

Other spunea...

moral e corect sa fii contra lor, dar totusi dc in an se face aproximativ 20000 mii avorturi cand avem criza demografica in tara?

Unknown spunea...

pai cind e vorba de un bebe nedorit ... nu mai influentzeaza criza la unii .... sunt persoae care nu constientizeaza faptul ca ,,raul , rau ramine"

Lorry spunea...

deci...eu sunt partzial de acord cu avorturile...
personal,nu cred ca asha avea curajul sau poate chiar cruzimea de a face un avort,indiferent de conditzii,chiar daca ash ajunge sa-mi cresc singura copilul...
dar sunt anumite cazuri in care un copil e mai bine sa nu vina pe lume,pentru binele lui...decit sa aiba o viatza de chin (ma refer la avorturi in caz de malformatzii,boli incurabile)
shi inca asha fi de acord cu avorturile in cazul in care nici unul din parintzi nu are de gind sa-shi asume responsabilitatea pt copil...shi decit sa ajunga intr-un tomberon sau mincat de ciini maidanezi,mai bine nici nu se nashte...

star77 spunea...

avort.ro
Viziteaza acest site. Sunt sigura ca-ti va trece febra imediat. Frisoanele tot. Si aerele de indiferenta. Nu zic ca sunt totalmente impotriva avorturilor, sunt cazuri cand e vorba de malformatii la fat, violuri,etc. In rest, copiii au stiut sa-si faca de cap, sa fie buni sa stie si sa suporte consecintele. E o crima avortul si asa ramane.


Blog din Moldova
Deci dc am numit blogul unchiul si nepotzica??Pai din cauza ca odata cu clipa in care au gasito pe ea in varza sau pe unde acolo maturii gasesc copii viata mea s-a schimbat definitiv...

Urmeaza eu si relatiile mele deosebite..Tot ce cititi aici sunt istorii reale, cititi si radeti ca cineva are o viata mai rea ca voi...

Comentarii